Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Fors Kyrka, Eskilstuna, Västerleden, Vagnhärad, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Fors Kyrka, Eskilstuna, Västerleden, Vagnhärad, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden. Ingen har gripits, två har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning.

00.24 en polispatrull skulle kontrollera en yngre person som verkade bära på alkohol. Han försökte springa ifrån poliserna men stoppades vid Fors kyrka i Eskilstuna. Det visade sig vara en 17-årig pojke som bar på alkohol. Eftersom en 17-åring inte har rätt att inneha alkoholhaltiga drycker påbörjade polisen en utredning om brott mot alkohollagen och alkoholen togs i beslag och kommer att förverkas. Pojken transporterades hem till vårdnadshavarna och händelsen är anmäld till socialtjänsten.

01.53 i samband med en fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare i bilen fick också följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott.

02.17 i samband med en fordons- och förarkontroll på E4 vid Vagnhärad uppstod misstanke om dragrattfylleri och grov olovlig körning på föraren, en man i 25-årsåldern. En passagerare, man i 20-årsåldern fick också följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott elelr händelser att rapportera om.

Mest läst av andra