Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Mejerigatan, Katrineholm, Årby, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De händelser som sticker ut:

23.07 En polispatrull hade stoppat en bilist på Mejerigatan i Katrineholm. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning. Det är en man i 25-årsåldern. Polisen tog bilnycklarna tillfälligt i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

23.27 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på E20 i höjd med Årby, Eskilstuna. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Hon togs med för ytterligare provtagning. Den visade att kvinnan hade alkohol i kroppen som motsvarar grovt rattfylleri. Polisen skrev en anmälan om detta och omhändertog körkortet. Kvinnan fick stanna kvar på polisstationen för tillnyktring.  

I övrigt har polisen hanterat olika trafikbrott, viltolyckor, larm om bråk och annat som efter kontroll av polis inte lett till gripande eller någon allvarlig skada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...