Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Vallby, Eskilstuna, Nyköping, Flen, Södermanlands län

05.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har heller behövt följa med för provtagning.

00.17 polisen kallades till Vallby industriområde i Eskilstuna där en person setts inne på ett inhägnat industriområde. Polisen åkte till platsen och sökte av området med en polishund. En man i 30-årsåldern påträffades och han misstänks nu för stöld genom inbrott och häleri. Mannen, som var kraftigt påvkerad tog med till polisstationen för tillnyktring.

01.47 polisen fick samtal om att inbrottslarm hade utlöst på ett annat företag på Vallby industriområde. Det visade sig vara inbrott i en butik och polisen sökte av området och spanade i omgivningarna men utan att frihetsberöva någon. Det som verkar vara stulet är mobilskal. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott.

Under morgonen har två viltolyckor inträffat. En med hjort på E4 Nyköping och en med rådjur på riksväg 55 i Flen. Båda var utan personskador.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra