Karta som med röd fyrkant ramar in Stationsplan, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering Uppdatering gällande branden i en restaurang på Stationsplan.

Stationsplan, Katrineholm, Södermanlands län

Polisen arbetar vidare med utredningen gällande grovt rån och grov mordbrand mot en restaurang på Stationsplan i Katrineholm i torsdags kväll.

I nuläget arbetar polisen fortsatt intensivt med utredningen, bland annat genom fortsatt kartläggning av händelseförloppet och olika förhör. Restaurangen är fortsatt avspärrad och ytterligare en kriminalteknisk undersökning kommer att utföras på platsen under denna vecka.

Polisen har fått in en hel det tips och iakttagelser från allmänheten och det tackar vi för. Vi vill att fler hör av sig eftersom vi arbetar med att kartlägga alla rörelser i området vid 20-tiden på torsdagen.

Polisen söker kontakt med alla som befunnit sig på Norr i Katrineholm, eller i direkt anslutning till tågstationen. Har du befunnit dig på platsen ombeds du ringa 114 14.

Polisen söker särskilt kontakt med två personer: En förälder hörde av sig anonymt och berättade att dennes tonåring samt tonåringens vän sett en eventuell gärningsman strax efter att branden bröt ut. Polisen skulle mycket gärna vilja komma i kontakt med dessa två personer - föräldern och tonåringen – igen eftersom de uppgifterna är mycket intressanta för utredningen.

Mest läst av andra