Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Märsta, Odensalavägen, Valstavägen, Vänortsringen, Tingvallavägen, Sigtuna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand 19 bilar i brand samt explosion vid entré till frisersalong i Märsta under natten.

Märsta, Odensalavägen, Valstavägen, Vänortsringen, Tingvallavägen, Sigtuna, Stockholms län

Under natten har det brunnit bilar på tre platser i Märsta. Totalt har 19 bilar brunnit. Det första larmet om bilbrand inkom 01.29 och var vid Odensalavägen. De andra två platserna där det brunnit är Valstavägen och Vänortsringen, där larm i båda fallen inkom runt 01.40. Bränderna rubriceras som skadegörelse.

En stund senare, vid 01.49, inkom flera samtal från flera personer som hört en kraftig smäll i Märsta. Det visade sig snart att någonting exploderat vid entrén till en frisersalong på Tingvallavägen.

Nationella bombskyddet och tekniker kommer att undersöka platsen för explosionen. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med någon av händelserna. Ingen är i nuläget gripen i något av ärendena.  

Den som har information om någon av händelserna uppmanas kontakta polisen på 114 14.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra