Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholm, Lugnet, Nacka, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Enligt uppgift har det skett två olyckor på länsväg 222 in mot Stockholm.

Stockholm, Lugnet, Nacka, Stockholms län

Olyckorna ska ha skett mellan trafikplatserna Nacka och Lugnet. I den ena olyckan ska det enligt de initiala uppgifterna vara flera personbilar och en buss och i den andra ska det vara en lastbil och en personbil.

I det initiala uppgifterna finns det inget som tyder på att någon person ska vara skadad i någon av olyckorna.

Uppdatering klockan 10:09 rörande olyckan mellan en personbil och lastbil

Olyckan mellan en personbilsförare och lastbilschaufför ska ha skett i den backen som kallas Kaffebacken. Personbilsföraren är misstänkt för att vållat olyckan genom att ha gjort ett inte tillåtet körfältsbyte. Personbilsföraren har på plats uppgett att hon har ont i nacken efter olyckan. Ambulanspersonalen gjorde en första undersökning på plats och förde henne sedan till sjukhus för fortsatt undersökning. Personbilen flyttades från platsen för att den inte fortsatt ska hindra trafiken. 

Uppdatering klockan 10:40 rörande olyckan mellan buss och personbilar

I olyckan var tre personbilsförare och en busschaufför inblandade. Polisen ska utreda olycksorsaken. En personbil och bussen bärgades från platsen. En passagerare från en av personbilarna samt föraren till en av de andra personbilarna undersöktes av ambulanspersonal men behövde inte sjukhusvård. 

Mest läst av andra