Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Moraberg, Solna, Fittja, Trafikplats Moraberg, Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Polisen förföljer bilförare som krockar på E4 vid Moraberg

Moraberg, Solna, Fittja, Trafikplats Moraberg, Södertälje, Stockholms län

Polisen har larmats om en misshandel i Solna där gärningsmannen har avvikit med bil. En av patrullerna som åker mot brottsplatsen får syn på den aktuella bilen på E4 vid Fittja. Föraren stannar inte och ett förföljande tar vid söderut mot Södertälje. 
Vid trafikplats Moraberg krockskadas fyra personbilar (inklusive den misstänkte gärningsmannens) och hela E4 i södergående riktning blockeras med stor köbildning som följd. Arbete pågår för att öppna upp ett körfält så snart som möjligt.
Den misstänkte gärningsmannen grips omedelbart i samband med att han krockat sin bil. 
Inga allvarliga personskador har rapporterats men ambulanser finns på plats och kontrollerar de privatpersoner som funnits i de krockskadade bilarna. 

Uppdatering kl 16:55
Den gripne mannen är i 30-årsåldern och misstänks i nuläget för misshandel, grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri och vållande till kroppsskada.
Hittills har en familj bestående av två vuxna och två barn förts till sjukhus för kontroll. Det är oklart om någon mer kommer att föras till sjukhus. 
Ett körfält har öpnnats vid olycksplatsen så att "instängda" fordon har kunnat köra vidare. Övrig trafik leds dock fortfarande om norr om Moraberg. 

Uppdatering kl 17:40
Trafiken är nu påsläppt. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/2/02-juli-16.01-trafikolycka-sodertalje/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...