Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Halmstad, Frennarp, Varberg, Veddige, Falkenberg, Rådhustorget, Hallands län

22.30 Halmstad, drograttfylleri
I Frennarp kontrolleras en bil av polisen. Föraren, en man i 60-årsåldern, misstänks vara drogpåverkad och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

00.27 Varberg, rattfylleri
Vid en kontroll i Veddige centrum stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning på polisstationen.

02.42 Falkenberg, narkotikabrott
Vid en krog på Rådhustorget medtas en man i 25-årsåldern för provtagning. Han misstänks för eget bruk av narkotika.

04.19 Varberg, grov misshandel
En man i 60-årsåldern inkommer till sjukhuset i Varberg med ambulans. Mannen är allvarligt skadad och man misstänker att han blivit misshandlad. Mannen hämtades av ambulans på Håstens Torg. Polisen har lokaliserat en trolig brottsplats som nu har spärrats av. En teknisk undersökning kommer att göras under förmiddagen. En förundersökning om grov misshandel har inletts. Det är i nuläget oklart vad som har hänt mannen och polisen önskar att den som har gjort iakttagelser kring Håstens Torg under natten hör av sig på telefonnummer 114 14.

Mest läst av andra