Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Sörby, i Örebro kommun, Örebro län.

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Stigbergstorget, Solstrålegatan, Bergsjön, Bangatan, Västra götalands län

19.28 Brand, Kungälv
Larm om en villabrand i Hålta. Huset uppges vara övertänt. En person anträffas avliden i bostaden och anhöriga till den boende har underrättats om detta. Brandorsaken är för närvarande oklar och en förundersökning gällande mordbrand har inletts. Platsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker när det är möjligt.

22.52 Grov misshandel, Göteborg
Polis kallas till Stigbergstorget med anledning av där är flera personer som uppges vara inblandade i någon typ av skadegörelse/inbrott/misshandel. På platsen anträffas tre skadade unga män, som uppges vara knivskurna. De förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Omständigheterna är för närvarande oklara. I nuläget är ingen gripen.

00.49 Brand, Göteborg
Larm om en bilbrand på Solstrålegatan och polis samt räddningstjänst kallas till platsen. Det är tre bilar som brunnit. Anmälan om skadegörelse genom brand.

01.08 Rån, Göteborg
Tre maskerade personer har rånat och misshandlat en ung man i Bergsjön. Mannen som bland annat rånats på sina bilnycklar förs till sjukhus med ambulans. skadeläge oklart. Polis med hund söker i området och då bilen är försvunnen larmas den ut.

05.54 Rattfylleri, Falköping
På Bangatan stoppas en personbil för kontroll. Föraren som misstänks för drograttfylleri får följa med för provtagning. Även en passagerare i bilen misstänks vara påverkad av narkotika och får även han följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra