Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Göteborg, Geteryggsgatan, Trollhättan, Mölndal, Lunnagårdsgatan, Stenungsund, Stora Höga, Västra götalands län

22.35 Göteborg, inbrott i villa
På Geteryggsgatan har någon under dagen tagit sig in i huset. Man har krossat ett fönster och sedan letat igenom hela huset. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polisen har varit och genomfört en brottsplatsundersökning. Ingen gripen.

22.42 Trollhättan, trafikolycka
På riksväg 44 i närheten av Hullsjömotet har en bilist kolliderat med en häst. Hästen hamnar i diket och avlider. Inga uppgifter om personskador. Totalstopp i trafiken under bärgningsarbetet.

01.40 Mölndal, drograttfylleri
På Lunnagårdsgatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas två män i 25-årsåldern som båda misstänks vara drogpåverkade. De tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott.

02.53 Stenungsund, drograttfylleri
I Stora Höga stoppas en bilist av polisen. Förare är en man i 30-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...