Trafikolycka Flera trafikolyckor i länet under morgonen.

Finspångsvägen, Enebymo, Norrköping, Strömsfors, Skärblackavägen, Borg, Östergötland

Det har inträffat flera trafikolyckor och trafikrelaterade incidenter i Östergötland under morgonen. Dessa sammanfattas i denna händelsenotis. Texten kommer att uppdateras med nyast händelse överst.

07.57 En bilist ska ha kört i diket på länsväg 215 norr om Skärblacka, efter Vångakorset, Norrköpings kommun. Bilen ska ligga på sidan i diket.
Uppdatering 09.00: föraren skadades inte och det finns ingen misstanke om brott. Bilen var körduglig efter att ha dragits upp ur diket.

07.46 Larm kom om en singelolycka på Finspångsvägen, Enebymo, Norrköping. En bilist har kört i diket. Skadeläget är oklart.
Uppdatering 08.11: räddningspersonal har sökt efter bilen, men inte hittat någon. Bilisten verkar ha fått hjälp att dra upp fordonet.

07.38 En bil ska ha fastnat på tågspåret vid Strömsfors, länsväg 899. Orsaken till detta är än så länge oklar. Tågtrafiken har stoppats. Det finns inga rapporter om personskador. UPPDATERAT 08.01 Olyckan har inträffat vid Fridhem. Bilen är flyttad och hindrar inte längre tågtrafiken. Trafikstoppet för tågtrafiken hävdes klockan 08.05.

07.36 Två personbilar har krockat på Skärblackavägen vid Borg, Norrköping. Ingen skadades i olyckan.

07.35 En bilist har kolliderat med en traktor på länsväg 209 i närheten av Dagsbergs kyrka. Det ska vara mycket trafik på vägen, och ett körfält ska vara blockerat.

Polisen Östergötland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra