Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Stationsvägen, Industrivägen, Tärnsjö, Metallvägen, Östervåla, Kyrkvägen, Arosvägen, Harbo, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan Heby v. 50

Heby Kommun, Stationsvägen, Industrivägen, Tärnsjö, Metallvägen, Östervåla, Kyrkvägen, Arosvägen, Harbo, Heby, Uppsala län

                     POLISRUTAN Heby kommun

Jag har börjat följa upp statistiken för 2017 och det ser ut ungefär som förra året. I någon kommande ruta ska jag redovisa hur utfallet blir för 2017. Tyvärr fortsätter klagomålen om buskörning med bilar. Den ort som är mest berörd är Heby men klagomålen gäller även andra orter. Nu måste det bli en skärpning. Vi kommer att prioritera trafikövervakningen i hela området.

Redovisning av några av brotten som anmälts från den 1/12-13/12

Heby: En grov misshandel som inträffat på Stationsvägen. En annan anmälan handlar om en kvinna som har blivit misshandlad av sin f.d. pojkvän. Inbrott på skolan där tjuven även förstörde dukningen till skolans ”Nobelfest”. Flera personer har fått sina brevlåder förstörda av smällare. Koppar har stulits från en fastighet på Industrivägen.

Tärnsjö: Flera av de grova brotten som redovisades i förra Rutan är på väg att bli uppklarade. En man har anmält att han blivit misshandlad av en bekant. Stöld ur en bil på Metallvägen.

Östervåla: Stöld ur en bil som var parkerad på Kyrkvägen. Försök till inbrott i en verkstad på Arosvägen.

Harbo: Inbrott i kontor i Bogärde. En trafikolycka där en av parterna är misstänkt för brott. Två personer är gripna för tillgrepp av bil.

Du har precis läst årets sista Ruta och jag vill passa på att önska DIG en God Jul o Gott Nytt ÅR!

Om du vill komma i kontakt med mig är adressen olle.rehn@polisen.se
Vid pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
/kommunpolis/

Polisen Uppsala län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra