Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Horrstagatan, Kyrkogatan, Tärnsjö, Norra Storgatan, Östervåla, Torgvägen, Harbo, Solvägen, Berg, Vittinge, Morgongåva, Björkvägen, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka

Polisrutan v. 28 Heby

Heby Kommun, Horrstagatan, Kyrkogatan, Tärnsjö, Norra Storgatan, Östervåla, Torgvägen, Harbo, Solvägen, Berg, Vittinge, Morgongåva, Björkvägen, Heby, Uppsala län

                              POLISRUTAN Heby kommun

Eftersom utgivningen för Västra Uppland är varannan vecka är redovisningen av brotten, i vissa fall, gammal information. Vi har under några veckor haft problem med skadegörelser på skolan i Heby. Det har bl.a. krossats rutor på skolan. En pojke är misstänkt i ärendet. Han kommer också få ersätta fastighetsägaren.

Jag vill också varna för oseriösa hantverkare som kan finnas i området. Var försiktig om du anlitar hantverkare från okända firmor.

Redovisning av några brott som anmälts 1/7-11/7

Heby: Försök till inbrott i villa på Horrstagatan.  Skadegörelse (glaskross) på skolan. En bil har stulits från Kyrkogatan. Tjuven passade på när bilägaren hade stannat för att ta ut pengar på Bankomaten. Stöld av mediciner från Tegelbackens boende.

Tärnsjö: Inbrott i villa på Norra Storgatan. Misshandel som inträffat på ett HVB hem.

Östervåla: Försök till inbrott i kontor på Zetterbergs väg. En körkortslös bilförare har ertappats i en poliskontroll på Torgvägen.

Harbo: En person är misstänkt för att ha kräldjur i sin lägenhet. Brottet är rubricerat som artskyddsbrott. Inbrott i en sommarstuga på Solvägen. Ytterligare ett inbrott i en sommarstuga. Adressen är Berg.

Vittinge: En gräsbrand som eventuellt kan vara anlagd.

Morgongåva: En cykel har stulits på Björkvägen.

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra