Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Alunda, Österbybruk, Morkarla Kyrka, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan

Östhammars Kommun, Alunda, Österbybruk, Morkarla Kyrka, Östhammar, Uppsala län

Polisrutan Östhammars kommun.

En hälsning från Olle Rehn som tyvärr lämnar oss för att gå i pension.

Efter många år som polis i Östhammar är det nu dags att bli pensionär. Det har resulterat i många trevliga minnen (och några mindre trevliga) men det som jag bär med mig är en mycket god samverkan med lokal samhällets olika företrädare. Det är ofta tack vare er som vi kan lyckas i polisarbetet.

Olle Rehn

En sammanfattning av veckans anmälda brott.

Östhammar: Kortbedrägeri. Skadegörelse på bil. Brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter/ Vållande till kroppsskada.  Narkotikabrott eget bruk/Skadegörelse på en fastighet/Olaga hot mot grupp. Stöld genom inbrott i Frösåkershallen. Ofredande mot kvinna. Misshandel. Grovt bedrägeri genom social manipulation. Stöld av dator från biblioteket.

Alunda: Stöld genom inbrott i Lunda flygfälts klubbhus.

Österbybruk: Grov fridskränkning mot pojke. Stöld av gravlyktor vid Morkarla kyrka.

Denna vecka har det inrapporterats tio stycken viltolyckor.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen. agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör

Agnetha Degerstedt

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra