Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Gimo, Alunda, Österbybruk, Öregrund, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka "Polisrutan Östhammars kommun"

Östhammars Kommun, Gimo, Alunda, Österbybruk, Öregrund, Östhammar, Uppsala län

Polisrutan Östhammars kommun.

Det har varit problem vid några tillfällen att någon har klätt ut sig till en clown och därefter skrämt folk, främst barn.
DU som gör detta eller funderar på att göra kan med denna handling göra dig skyldig till brott, något att tänka på.
Dessutom oerhört fegt att ge sig på unga/barn som kan börja må dåligt efter en sådan händelse.

Det har varit många stölder, främst sadelstölder. Lås ordentligt och märk upp era värdesaker. Det är oerhört viktigt att man märker sina saker så att vi ska ha en chans att hitta ägaren igen om vi påträffar stöldgods.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Åtta stycken viltolyckor anmälda.

Östhammar: Grov olovlig körning. Drograttfylleri och olovlig körning. Klotter på flertalet ställen. Stöld av cykel. Stöld av lampor från en lastbil.

Gimo: Brott mot vapenlagen genom att en person har innehaft vapen utan tillstånd. Ofredande mot grupp, en clown har sprungit efter och skrämt ungdomar.
Stöld av cykel.

Alunda: Inga brott anmälda.

Österbybruk: Olaga hot mot kvinna. Misshandel på Österbyskolan. Olovlig identitetsanvändning. Stöld ur verkstad/förråd i Österby.

Öregrund: Stöld av cykel. Olovlig körning.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen.
agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör
Agnetha Degerstedt

Polisen Uppsala län

Mest läst av andra