Karta som med röd fyrkant ramar in Annelund, Enköping, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Allvarlig trafikolycka mellan lastbil och personbil på E18 i höjd med Annelund utanför Enköping.

Annelund, Enköping, Uppsala län

Polis larmades tillsammans med räddningstjänst till en trafikolycka på E18 i höjd med Annelund efter att en personbil och lastbil kolliderat. De initiala uppgifterna gör gällande att handlar om en mycket allvarlig trafikolycka med personskador. 

Räddningsarbetet fortskrider på platsen och polis bistår räddningstjänsten med trafikreglering och bedriver utredningsåtgärder på platsen som kan bringa klarhet i hur olyckan gått till.

E18 skall vara helt avstängd i västergående riktning och det är i nuläget oklart hur längde det kommer vara avstängt. Trafiken leds om genom Enköping. 

Polisen kan för tillfället inte lämna ytterligare uppgifter i ärendet.

Händelsenotisen kommer att uppdateras då polisen har mer information att delge. 

Uppdatering 06:54

En man i 25-års åldern som var förare av personbilen omkom i samband med trafikolyckan. Det går i nuläget inte att säga vad som har orsakat trafikolyckan. Anhöriga är underrättade.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra