Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Säffle, Arvika, Motorbana, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en lugn natt i länet

Säffle, Arvika, Motorbana, Värmlands län

Trafikolycka, Säffle
22.23. En bilist gick av vägen och voltade i Näs, Svanskog. Fyra ungdomar befann sig i bilen, men samtliga var vakna och talbara när räddningspersonal anlände till platsen. Två klagade på smärtor i överkroppen och avfördes med ambulans för observation. Vårdnadshavare kallades till platsen. Patrullen skrev en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Brand, Arvika
23.08. Ett klubbhus vid en motorbana började brinna i Rackstad. Enligt larmet till SOS slog det ut lågor från lokalen. Räddningstjänsten lät byggnaden brinna ned och begränsade eventuell spridningsrisk. Platsen är avspärrad, rubriceringen är i nuläget skadegörelse genom brand.

Vi påminner om att det regionala mediecentret, där äldre ärenden och övriga frågor hanteras, är stängt i dag på grund av sjukdom. Det går bra att mejla in till media.bergslagen@polisen.se så hanteras dessa i mån av tid.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/2/02-juli-07.30-sammanfattning-natt-varmlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...