Karta som med röd fyrkant ramar in Arvika, Sunne, Karlstad, Årjäng, Molkom, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av ärenden som vi har hanterat

Arvika, Sunne, Karlstad, Årjäng, Molkom, Värmlands län

Skadegörelse, Arvika kl. 23.28

En eller flera okända personer har krossat en ruta till en butik i centrum. Polisen har varit på plats men i nuläget finns det ingen misstänkt.

Misshandel, Sunne kl. 00.42

En man i 30-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man i 50-årsåldern på en restaurang. De båda känner varandra men anledningen till misshandeln är oklar för presstalespersonen. Det finns ingen information om att någon av dem ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Misshandel, Arvika kl. 01.33

En eller flera okända personer har misshandlat en kille i de övre tonåren, utomhus. Killen tog sig själv till sjukhus för vård innan han kontaktade polisen. Anledningen till misshandeln är i nuläget oklar.

Våldsamt motstånd, Karlstad kl. 01.42

En man i 20-årsåldern är avlägsnad från en restaurang i centrum efter att han har gjort sig skyldig till våldsamt motstånd mot ordningsvakt.

Rattfylleri, Årjäng kl. 02.04

En man i 30-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blivit stoppad och kontrollera i en bil i Silbodal. Polisen har omhändertagit mannens körkort och bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 04.06

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en butik i Molkom, tagit sig in i butiken för att därefter försvinna från platsen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt och i nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat omhändertagit tre personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, kontrollerat 14 personer eller fordon, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat 11 viltolyckor utan personskada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra