Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Lorensberg, Norrstrand, Haga, Arvika, Säffle, Hagfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad, Lorensberg, Norrstrand, Haga, Arvika, Säffle, Hagfors, Värmlands län

Karlstad

00.32: En förare i övre tonåren kontrolleras i Lorensberg och är nu misstänkt för olovlig körning samt rattfylleri.

01.23: Det upprättas en anmälan om misshandel, olaga hot samt grov stöld efter att en kvinna i 25-årsåldern ringt in och uppgett att hon blivit slagen av någon i bröstet och börjat blöda. Händelsen inträffade på Norrstrand och kvinnan fick uppsöka sjukhus för kontroll av sina skador. Ingen person är gripen.

02.37: Patrull kallas till Haga med anledning av att en inringare bevittnat hur en man blivit slagen och sparkad mot ansiktet av en grupp personer. Mannen som är i 25-årsåldern kan anträffas av patrull och blir skjutsad till sjukhus för kontroll av sina skador. Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Arvika

03.37: En förare i övre tonåren kontrolleras i centrala Arvika och blir bötfälld för att ha spelat för hög musik.

Säffle

01.30: Ett fordon kontrolleras i Säffle och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får böter då det är för många passagerare i bilen.

Hagfors

22.30: En man i 30-årsåldern blir misstänkt för två fall av misshandel samt olaga hot efter att han ska ha slagit två personer i ansiktet inne på en restaurang. Patrull har upprättat anmälan samt hållit förhör med de inblandade.

Mest läst av andra