Karta som med röd fyrkant ramar in Sunne, Kristinehamn, Nässundet, Lövnäs, Arvika, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Sunne, Kristinehamn, Nässundet, Lövnäs, Arvika, Värmlands län

Sunne

02.22: Patrull kallas till Skäggeberg med anledning av att det spelas hög musik från fordon på platsen. En förare, en man i 25-årsåldern, får böter för att ha spelat hög musik.

Kristinehamn

23.28: En personbil med husvagn är med om en trafikolycka där ekipaget kör av vägen på riksväg 26 i Nässundet. Bärgare fick komma till platsen för att ta hand om bilen och husvagnen. Föraren fick böter då det inte var vinterdäck på husvagnen.

Kil

23.34: Patrull tänker stoppa ett fordon för kontroll i Kil men föraren försöker åka ifrån innan han stannar och springer från platsen. Det blir ett kortare förföljande till fots innan mannen kan fångas in. Han blåser positivt i polisens mätinstrument och är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Hammarö

00.43: Det kommer larm från en skola i Lövnäs och det är flera rutor som ska ha blivit förstörda samt möbler som kastats ut. Patrull har varit på plats för att dokumentera och upprättar en anmälan om skadegörelse och olaga intrång.

Arvika

23.34: En man i 35-årsåldern blir misstänkt för hot mot tjänsteman vid en nattklubb i centrala Arvika. Mannen blev samtidigt avvisad från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra