Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Norrstrand, Säffle, Västra Innerstaden, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Karlstad, Norrstrand, Säffle, Västra Innerstaden, Värmlands län

Rattfylleri, Karlstad
02.48. En bilist vägrade stanna på polismans tecken varvid ett förföljande inleddes i flera stadsdelar i Karlstad. Under en kortare period körde bilisten i motsatt körriktning på E18. Ett stopp genomfördes på Norrstrand och föraren greps på plats. En mindre mängd narkotika anträffades i fordonet och föraren, en man i 60-årsåldern, är nu misstänkt för rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott – eget bruk och innehav – samt för att ej ha stannat på polismans tecken.

Rattfylleri, Säffle
00.00. En bilist stoppas i Västra Innerstaden och de två personerna i fordonet kontrolleras av polispatrull. Misstankar uppkommer om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika och beslut om kroppsbesiktning tas. En anmälan om olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk har upprättats. Passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, blev samtidigt misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.