Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Torsby, Säffle, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Torsby, Säffle, Kristinehamn, Värmlands län

Karlstad, misshandel
22.15: En kvinna i 45-årsåldern misstänks för misshandel gentemot en annan kvinna. Brottet har inträffat på en sk hemmafest. Målsäganden har inte behövt ska sjukvård.

Torsby, grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott
22.59: Polispatrull utför visitation enligt polislagens 19§ på två män i Torsby. En av männen bär ett föremål som faller under brott mot knivlagen, grovt brott. Misstänkt är i 30-årsåldern. Den andra mannen innehar en substans som misstänks vara narkotika, substansen tas i beslag och analys får utvisa om beslaget är narkotikaklassat.

Säffle, grov misshandel
00.59: En man skadas efter att ha blivit utsatt för misshandel med ett föremål. Mannen tvingas söka sjukvård. Misstänkt person, en man kunde senare gripas, åklagare kommer kontaktas under morgonen efter att förhör och misstanke delgivits.

Karlstad, rattfylleri under påverkan av narkotika
02.27: Polispatrull utför stopp och kontroll på en A-traktor. Förare är en tonåring, denne påvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Provtagning utförs och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Ynglingen transporterades efter utredningsåtgärder hem till vårdnadshavare.

Kristinehamn, misshandel
03.31: En man uppträder våldsamt och med det misstänks för misshandel gentemot en annan man. Mannen som är misstänkt är i 45-årsåldern och han omhändertogs enligt LOB, lag omhändertagande enligt berusad person. Målsäganden kontrollerades av sjukvården som kom till platsen men inga vidare sjukvårdsinsatser var nödvändiga.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsekarta

Laddar karta...