Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Arvika, Brunskog, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natt till söndag polisområde Värmland.

Värmland, Karlstad, Arvika, Brunskog, Värmlands län

00.30 Karlstad. Misshandel. Kvinna i artonårsåldern misshandlad av okänd gärningsman på snabbmatsrestaurang i Karlstad. 

23.01 Arvika. Narkotikabrott. Man i tjugoårsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

23.21 Arvika. Misshandel. Fem personer i åldrarna tjugo till tjugofem år utsatta för misshandel i centrala Arvika. Okända gärningsmän.

02.06 Arvika. Trafikolycka. Personbil krockat med älg på riksväg 61 vid Brunskog. Fem passagerare, en person skadad. Ej livshotande.

03.26 Kil. Trafikbrott. Epa-traktor tagen i beslag då den färdats i hastighet närmast tredubbelt vad som är tillåtet. Föraren, en pojke sjutton år misstänks för olovlig körning.

03.30 Arvika. Misshandel. Pojke i femtonårsåldern utsatt för misshandel av en person i tjugoårsåldern. Pojken ska ha blivit slagen och sparkad. Samma gärningsman misstänks även för försök till grov misshandel då han försökt slå målsägaren med ett synnerligen farligt föremål.

05.03 Arvika. Misshandel. Man i tjugoårsåldern utsatt för misshandel av okänd gärningsman. Sjukhusvård.

I övrigt normal ordningshållning, samtal om högljudda människor och musik, rutin- och trafikkontroller. Tiotalet personer hanterade i fylleriärenden.

Händelsekarta

Laddar karta...