Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Edsvalla, Torsby, Ambjörby, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till torsdag polisområde Värmland.

Värmland, Karlstad, Edsvalla, Torsby, Ambjörby, Kristinehamn, Värmlands län

22.10 Karlstad. Olaga intrång med mera. Man i trettioårsåldern misstänks för olaga intrång i ett förråd tillhörande lägenhet i flerfamiljshus i Karlstad. Mannen blev påkommen och hölls kvar av privatpersoner tills polis kom på plats. Dessa två misstänks i sin tur för misshandel av den för olaga intrång misstänkte.

22.59 Karlstad. Knivlagen. Man i tjugofemårsåldern misstänks för brott mot knivlagen efter förarkontroll i Edsvalla.

01.38 Torsby. Brand. Brand i garage i Ambjörby. I garaget fanns en bil samt en del utrustning. Inga personskador. Anmälan brand utan misstanke om brott.

01.44 Kristinehamn. Rattfylleri. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för drograttfylleri. Omhändertagen för kroppsbesiktning.

03.04 Karlstad. Olaga intrång. Man i trettioårsåldern påträffas i garage tillhörande hotell. Mannen saknade behörighet till garaget och misstänks för olaga intrång samt ringa narkotikabrott innehav.

I övrigt rutinärenden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra