Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Torsby Kommun, Karlstad, Grums Kommun, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Torsby Kommun, Karlstad, Grums Kommun, Kristinehamn, Värmlands län

Torsby kommun
21.47: Efter att polisen fått kännedom om brott kan två personer gripas, det är en man och en kvinna som misstänks för misshandel och grovt hemfridsbrott. Målsäganden klagade på smärta men vidare skadeläge är okänt.

Karlstad
23.18: En man i 70-årsåldern misstänks för rattfylleri efter positivt blås, mannen saknar även behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Anmälan gällande rattfylleri under påverkan av alkohol samt grov olovlig körning upprättas av patrull.

Grums kommun
00.11: Ett inbrott inträffar på en bensinstation. Gärningspersoner söks men ingen som kan sättas i samband med stölden har anträffas. Polispatrull genomför brottsplatsundersökning. Stölden handlar om tobaksvaror.

Kristinehamn
01.29: Polispatruller beordras till en inredning och möbelaffär då inbrottslarm ljuder. Ingen person kvar på plats när väktare eller polis anländer. Anmälan olaga intrång upprättas, ingen person är frihetsberövad.

Övrig tid har patruller ägnat sig åt rutinärende, viltolyckor samt person och fordonskontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.