Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Vålberg, Karlstad, Munkfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Vålberg, Karlstad, Munkfors, Värmlands län

Vålberg, allmänfarlig vårdslöshet
23.34: En villa har brunnit i Vålberg. Inga personer fysiskt skadade. En förundersökning gällande allmänfarligvårdslöshet har inletts.

Karlstad, narkotikabrott
00.02: Polispatrull gör en fara i dröjsmåls husrannsakan och anträffar misstänkt narkotika. Beslaget kommer analyseras och därefter kommer framgå om misstankar gällande narkotikabrott innehav kvarstår.

Munkfors, rattfylleri
00.11: Polispatrull stoppar en bilist i centrala Munkfors. Föraren, en man i 45-årsåldern lämnar ett positivt utandningsprov. Mannen medtas för bevisprov, analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande rattfylleri.

I övrigt ha ringa grövre brott kommit till polisens kännedom under natten i polisområde Värmland. Det har dock hanterat flera ärende med psykisk ohälsa. Det har inträffat ett fåtal viltolyckor, inga personskador är i samband med dessa blivit inrapporterade och det har utförts ett större antal person samt fordonskontroller.

Händelsekarta

Laddar karta...