Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Sunne, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland.

Värmland, Sunne, Karlstad, Värmlands län

Sunne, skadegörelse samt stöld
22.43: Polispatrull anträffar ett fordon med sönderslagna rutor, ägare kontaktas som även anländer platsen. Anmälan upprättad, och förundersökning pågår.

Karlstad, narkotikabrott
02.40: Tjugofemårig man misstänks för innehav samt att vara påverkad av narkotika. Mannen initialt omhändertagen enligt polislagens 13:e paragraf. Mannen har fått lämna prov och analysen av den får utvisa om misstanke kvarstår. Beslag inskickat till NFC, nationellt forensiskt center för analys.

Karlstad, misshandel
02.59: Man i 35-årsålder när uppsatt som målsägande i en anmälan misshandel. Ärendet inträffat på en krog centralt i Karlstad. Målsäganden förd till sjukvården, skadebild okänd. Gärningsperson eftersök.

Kil, misshandel
03.24: Misshandel utförd i offentlig miljö, vittne har iakttagit brottet. Målsäganden är en man i 35-årsåldern, denne fördes till sjukvård med okända skador.
Förundersökning pågår.

Karlstad, narkotikabrott
04.18: Kvinna i 30-årsåldern avlägsnats enligt polislagens 13:e paragraf. Vid avlägsnandet anträffas en okänd substans på kvinnan som misstänks vara narkotika. Beslag verkställs och anmälan narkotikabrottupprättad, beslaget inskickat till NFC, nationellt forensiskt center för analys.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Under kvällen och natten har det omhändertagits 10 stycken LOB, lag om omhändertagande i polisområde Värmland.

Händelsekarta

Laddar karta...