Karta som med röd fyrkant ramar in Värmlands, Karlstad, Säffle Kommun, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i Värmlands län

Värmlands, Karlstad, Säffle Kommun, Värmlands län

Karlstad
01.08: Samtal inkommer om ett större slagsmål i centrala Karlstad. Inga tillhyggen ska vara synliga i slagsmålet. Flera polispatruller beordras till platsen. När patruller kommer fram har situationen lugnat ner sig. Två kombattanter har varit oense, båda är så pass berusade att omhändertagande enligt lob, lag om omhändertagande av berusad person, fattas. En anmälan misshandel upprätta också med en målsägare i 20-årsåldern och misstänkt är i samma ålder.

02.21: Samtal inkommer om slagsmål vid en snabbmatsrestaurang. Två personer är inblandade, målsägaren är en man i 30-årsåldern. Mannen som är utsatt får skjuts till sjukvården av patrull med okända skador. Utredningsåtgärder vidtagna på platsen, dessa pekar åt en misstänkt som är i 20-årsåldern. Inga frihetsberövande genomfört.

Säffle

02.26: Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon i Säffle kommun. Förare en man i 55-årsåldern saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon och har tidigare lagförts samma förseelse. Därav upprättas en anmälan gällande grov olovlig körning. Fordonet som misstänkt framför tas även i beslag enligt trafikbrottslagen. I samma fordon sitter en passagerare som efter visitation blir misstänkt för narkotikabrott, innehav. Ett okänt preparat som misstänks vara narkotika tas i beslag och skickas för analys på nationellt forensiskt center. Analys får utvisa om en man i 40-årsåldern fortsatt misstänks för brott.

Patruller har även genomfört ett flertal fordon och personkontroller samt hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa. Trafikolyckor med vilt är även hanterat. Flertalet personer har omhändertagits enligt lob, lag om omhändertagande av berusad person.

Mest läst av andra