Karta som med röd fyrkant ramar in Spånga, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En singelolycka har inträffat strax öster om Spånga i Karlstad Kommun

Spånga, Karlstad, Värmlands län

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser på en singelolycka. Enligt initiala uppgifter har en bilist kört in i ett träd alternativt en stolpe. Det är fyra personer drabbade, skadeläge oklart. Polispatrull är beordrade till platsen.

Uppdaterad klockan 20.45:

Polispatruller är klara på platsen, utredningsåtgärder pågår och föremål är medtagna som spår.

Tre personer är förda till sjukvården, skadeläge oklart. En person har inte sökt vård i nuläget, denne är överlämnad till vårdnadshavare.

Förundersökning är inledd och brottsrubricering är vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada, utredningen får utvisa vem som framfört fordonet. Samtliga individer är under 18 år, de saknar således behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Polispatrull kommer i övrigt att upprätta anmälningar till socialtjänsten så kallade SOL 14§- blankett.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra