Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Kvällen i Västerbotten

Västerbotten, Västerbottens län

Ikväll finns det ingen kommunikatör i tjänst och tjänstgörande befäl besvarar samtal från media.

16:23 Umeå, ICA Maxi
Ringa stöld

Väktare har gripit en kvinna för ringa stöld på ICA Maxi, kvinnan är i 35 års åldern. Patrull åker till platsen och tar upp en anmälan gällande stölden och håller förhör på platsen.

17:02 Bjurholm, återvinningscentralen
Försök till stöld, olaga intrång


En förbipasserande observerar två män inne på området efter stängningstid inringare ser även hur dessa herrar håller på att lasta gods i ett släp. Patrull tar sig till platsen och konfronterar dessa två. Då det inte är deras gods lämnas detta tillbaka på plats. Sedan har de olovligen gått in på inhägnad mark och misstänks för olaga intrång.

17:08 Skellefteå, Vintergatan
Ringa stöld

Väktare har gripit en kvinna i 35 års åldern. Hon misstänks för ringa stöld och patrull tar upp anmälan och håller förhör på platsen.

18:33 Umeå, Centrala stan
Narkotikabrott innehav

En civilklädd patrull går på stan och mitt framför dem rullar en man en marijuanacigarett. Patrull vidtalar honom omgående samt hans kompis. De har båda narkotika på sig och misstänks för innehav. De är båda i 18 års åldern.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra