Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Skellefteå, Grubbe, Kolbäcksvägen, Universitetsområdet, Västerbottens län

Under natten har fyra personer omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En förare i Umeå bötfälldes för avsaknad av registeringsskylt fram.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:13 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i Skellefteå tätort. Föraren, en kvinna, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri. Körkort och bilnycklar omhändertas av polis.

00:54 Misshandel, Umeå
Polisen får samtal från en taxichaufför på Grubbe i Umeå som uppger att han blivit slagen av en kund, samt att kunden vägrat att betala för resan. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel och ringa bedrägeri. Den misstänkte är en kvinna i 30-årsåldern.

02:59 Trafikolycka, Umeå
Larm inkommer om en lastbil som kört in i rondellen på Kolbäcksvägen på Universitetsområdet. Ingen person skadades i samband med olyckan. Föraren fick hjälp av polisen att ringa efter bärgare.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra