Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Lycksele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Umeå, Lycksele, Västerbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En man i Umeå har bötfällts för offentlig urinering.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Misshandel, Umeå
En ordningsvakt har omhändertagit en man som försökt slå en annan person på en krog i Umeå. Patrullen upprättar en anmälan om försök till misshandel och avvisar mannen från platsen.

02:54 Bråk, Umeå
Polisen får samtal om ett flertal personer som slåss inne på en hamburgerrestaurang i Umeå. När patrullen kommer till platsen har någon/några lämnat platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel.

Rättelse: En anmälan om ofredande upprättades.

06:01 Trafikolycka, Lycksele
En man har fått skjuts till sjukhuset efter en trafikolycka norr om Lycksele. Olyckan ska ha inträffat vid 05:30-tiden och enligt föraren har han voltat med bilen som nu står i ett dike. En anmälan gällande trafikolycka har upprättats.

Mest läst av andra