Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Västerbotten, Västerbottens län

Notisen kommer uppdateras löpande under natten!

Natten i Västerbotten har börjat lugnt, det kan bero på det polisiärt fördelaktiga vädret. Inga händelser att skriva om i nuläget.

kl 23:01 - Misshandel, Torget, Lycksele

Polis larmas till torget i Lycksele med anledning av ett större slagsmål, uppgifter från inringare säger att det är ca 25 personer på platsen, ett flertal av dessa bråkar med ordningsvakter.

Flera polispatruller åker till platsen, 4 personer omhändertogs, samtliga belades med handfängsel. 2 av personerna var så pass våldsamma att polis nödgades att använda pepparspray för att få kontroll på personerna. 

Skadeläget på inblandade personer är okänt. polis har hjälpt en person till sjukhus med okända skador.

Det finns flera vittnen till händelsen, polis samlar in vittnesuppgifter.

Polisen upprättar flera anmälningar om misshandel.

Uppdatering av Peder Jonsson klockan 08:30

Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:11 Trafikolycka Vindeln. Trafikolycka med en 4-hjuling på E12 utanför Vindeln. En person förd med ambulans till sjukhus, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Olycksfordonet bärgat för senare teknisk undersökning.

00:27 Olaga hot Lycksele. Två personer som anmält ett olaga hot på ett hotell i Lycksele.

01:10 Alkohollagen Vilhelmina. Polis som uppdagat ett langningsbrott i centrala Vilhelmina. Alkoholen förverkas och en anmälan upprättas.

01:31 Misshandel Umeå. Man som ska ha misshandlat en annan man på en restaurang i centrala Umeå. Polis har varit på plats och hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

En morgon utan akuta händelser i länet.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Midnattssolsloppet Skellefteå

Inga inrapporterade brott på området. Två omhändertagna LOB, 5 personer avvisade från området. Sammanfattningsvis en mycket trevlig tillställning där några fått i sig lite för mycket. Stämningen i övrigt god.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra