Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lycksele, Nordmaling, Gräsmyr, Skellefteå, Skelleftehamn, Ursviken, Umeå, Öst På Stan, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Lycksele, Nordmaling, Gräsmyr, Skellefteå, Skelleftehamn, Ursviken, Umeå, Öst På Stan, Västerbottens län

00:43 Misshandel, Lycksele
Polis beordras till campingen med anledning av en misshandel med flera personer inblandade. Två män i 20-årsåldern grips misstänkta för grov misshandel. En man som varit inblandad i misshandeln skjutsas till akuten i Lycksele av patrull. En av de misstänkta männen misstänks även för sexuellt ofredande.

Uppdatering 09:55
Båda männen anhölls av åklagare efter förhör. Bakgrunden till misshandeln ska ha varit att en kvinna blivit sexuellt ofredad.

00:47 Viltolycka, Nordmaling
En bilist har kolliderat med en älg på länsväg 512 strax norr om Nordmaling i riktning mot Gräsmyr. Inga personskador och oklart om älgen skadades då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

02:04 Ofredande, Skellefteå
Polisen får samtal om en bil som följt efter tre yngre personer i Skelleftehamn. Bilen ska därefter ha lämnat i riktning mot Ursviken. Föraren är inte bekant för personerna sedan tidigare. Patrullen håller förhör och upprättar tre anmälningar gällande ofredande.

02:18 Misshandel, Umeå
Samtal inkommer om slagsmål Öst på stan. Det ska vara fler personer inblandade. När patrull kommer till platsen omhändertar de två män med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Den ena följer med patrullen till sjukhuset för att få sina skador omsedda. En anmälan, samt motanmälan gällande misshandel upprättas. Männen är i 20-årsåldern.

Under natten (00-06) har polisen hanterat flera berusade personer i Lycksele. Två personer har omhändertagits med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två personer har överlämnats till vårdnadshavare.

Mest läst av andra