Karta som med röd fyrkant ramar in Vilhelmina, Björnhult, Lycksele, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Vilhelmina, Björnhult, Lycksele, Skellefteå, Västerbottens län

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.45 Trafikolycka vilt, Vilhelmina, Björnhult E45
Personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen dog vid kollisionen. Den aktuella samebyn har meddelats.

00.58 Trafikolycka vilt, Lycksele, Vormheden
Personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen dog vid kollisionen. Den aktuella samebyn har meddelats.

02.41 Olaga hot, Skellefteå, Boliden
Polis kallas till en adress där en man kastat föremål mot ett fönster i en lägenhet. Även tidigare under kvällen har mannen varit på platsen och hotat personerna som befann sig i lägenheten. Patrullen möter en misstänkt bil på väg till platsen. De får stopp på bilen och griper en man som färdas i den. En anmälan om olaga hot och skadegörelse har upprättats. Mannen, som är i 45-årsåldern, har nu anhållits. De inblandade personerna är bekanta med varandra.

06.28 Trafikolycka personskada, Lycksele, Åttonträsk
Personbil som kört av vägen och voltat. En person har förts till Lycksele lasarett för kontroll. En polispatrull har åkt till akuten för att ta upp en anmälan. Inga ytterligare kommentarer kan lämnas ännu.
Uppdatering 09.34
Polispatrullen har upprättat en anmälan om trafikolycka.

Mest läst av andra