Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Robertsfors, Skellefteå, Umeå, Mariedal, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Robertsfors, Skellefteå, Umeå, Mariedal, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Trafikolycka, Robertsfors:
Larm om trafikolycka på E4, Lillåbron. Det är en singelolycka med en personbil. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person har skadats. Föraren har själv tillkallat bärgare. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

00:55 Misshandel, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en krog i centrala Skellefteå där en man uppges ha misshandlat en annan man och misstänks även vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och omhändertas sedan enligt LOB. Den misshandlade mannen får skjuts av patrull till sjukvård.

Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel samt ringa narkotikabrott upprättas. 

03:17 Misshandel, Umeå:
Polispatrull beordras till en adress på Mariedal med anledning av en misstänkt misshandel. En man uppges ha misshandlat en annan. Förhör hålls och en anmälan upprättas. Det har inte funnits något behov av ambulans.

Övrigt:
Utöver ovanstående har två personer omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra