Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Burträsk, Skellefteå, Umeå, Boviken, Högsta, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Burträsk, Skellefteå, Umeå, Boviken, Högsta, Västerbottens län

En viltolycka har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den har skett på Länsväg 364 Burträsk, Skellefteå. Det finns inga uppgifter om personskador.

En person har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

02:54, Umeå

Polisen uppmärksammas på en man som misstänks vara påverkad av narkotika. Polisen påträffar mannen, som är i 40-årsåldern. Anmälan gällande narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

03:34, Umeå

Polisen larmas om ett misstänkt pågående inbrottsförsök i ett förråd. Polisen åker till platsen och påträffar två män. De båda männen har inte fått med sig något gods, men misstänks för försök till stöld. Anmälan upprättas.

05:18, Boviken, Skellefteå

Polisen kontrollerar hastighet i trafiken. Två förare tilldelas böter på grund av hastighetsöverträdelser, högsta uppmätta hastighet var 131 km/h på en 110-sträcka.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.