Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Umeå, Västerbottens län

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för narkotikabrott, innehav.

22:22, Umeå

Polisen stoppar en A-traktor. Man misstänker att föraren, en tonårspojke, är påverkad av narkotika. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas. En passagerare i bilen, ytterligare en tonårspojke, misstänks för ringa narkotikabrott, innehav. Anmälan upprättas.

23:21, Umeå

Centrum, en berusad man ska ha slagit sönder en fönsterruta. En ordningsvakt stoppar mannen, polisen åker till platsen. Mannen omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:22, Umeå

En man larmar polisen om att en annan man ska ha misshandlat honom. Misshandeln ska ha skett inomhus och de två männen ska ha en relation till varandra sedan tidigare. Polisen åker till platsen. Man påträffar den skadade mannen, han förs till sjukvård med ambulans. Man påträffar också den misstänkte mannen. Han grips, misstänkt för grov misshandel. Mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra