Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå Kommun, Skelleftehamn, Funnäsdalen, Kasamark, Umeå Kommun, Svarttjärn, Bursiljum, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Skellefteå Kommun, Skelleftehamn, Funnäsdalen, Kasamark, Umeå Kommun, Svarttjärn, Bursiljum, Västerbottens län

Under natten har en person i länet omhändertagits för fylleri.

Under natten har en man i Skellefteå kommun gripits misstänkt för misshandel av en kvinna som han har en relation med. Efter förhör ska åklagare besluta om han ska anhållas eller släppas på fri fot. 

22:11 Rattfylleri, Skellefteå
Under kvällen beordras polisen till Skelleftehamn med anledning av en trafikolycka. Ett fordon ska ha kört i diket. Den misstänkte föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och grips misstänkt för rattfylleri.

Till platsen kommer ytterligare en man körandes, även han blåser positivt i sållningsinstrumentet och grips misstänkt för rattfylleri.

Den ena mannen har anhållits. Då den andre mannen är hörd ska åklagare ta beslut i frågan om anhållande även gällande honom. 

Övrigt: Under tidig fredagsmorgon har två viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Funnäsdalen, Kasamark i Umeå kommun och en i Svarttjärn, Bursiljum, Skellefteå kommun. Inga personskador har uppstått.