Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Skellefteå, Anumark, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Umeå, Skellefteå, Anumark, Västerbottens län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden. 

01:14 Misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammas på ett bråk på ett uteställe i Umeå centrum. Fyra personer totalt ska ha varit inblandade enligt tillgängliga uppgifter. En man misstänks för misshandel av en annan man och en tredje man misstänks för ofredande där en kvinna är målsägande. 

01:44 Våldsamt motstånd, Umeå
Polisen beordras till ett uteställe i Umeå. Enligt tillgängliga uppgifter ska en man ha gjort motstånd mot väktare. Mannen vill i sin tur anmälan vakt/väktare för att denne/de ska ha varit våldsamma mot honom. Polisen tar upp anmälan.

02:27 Drograttfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren, en man, tas med för provtagning då han misstänks köra under påverkan av narkotika. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

02:36 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen larmas om en singelolycka på E4 Innervik, Skellefteå. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Inga personskador ska ha uppstått. Föraren, en kvinna, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning. Anmälan upprättas.

05:33 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 i Anumark, Umeå. Fem ordningsböter utfärdades för hastighetsöverträdelser varav två förare även fick sina körkort omhändertagna. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...