Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Hittills lugn natt i Västerbotten. Polisen har inget att rapportera om.

Västerbotten, Västerbottens län

Uppdaterad 07:40 (av Elisabeth Glaas, RLC-kommunikatör)

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:23 Trafikbrott, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Hammarängen, Skellefteå. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas.

23:31 Trafikbrott, Bjurholm
Polis kontrollerar trafik i Bjurholm. Polis beslagtar en a-traktor då föraren saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas.
Två personer, som är minderåriga, spelar hög musik och misstänks för förargelseväckande beteende. Vårdnadshavare kontaktas och hämtar de två personerna.

23:46 Stöld, Umeå
Polis beordras till en matbutik på Berghem där en man i 40-årsåldern misstänks för ringa stöld. Anmälan upprättas.

23:48 Rattfylleri, Nordmaling
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Nordmaling. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för ytterligare provtagning. Mannen blev därefter omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och då han blev utåtagerande misstänks han också för våldsamt motstånd. Anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd.

01:04 Ofredande/förargelse, Umeå
Polis får samtal om stök och många människor på en parkering på Alvik och åker till platsen. Där utfärdas ordningsböter gällande offentlig urinering samt otillåtet antal passagerare i fordon.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns ingen information om personskador.

Mest läst av andra