Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsbruk, Bergsåker, Västermalm, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld

Grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel i Sundsbruk.

Sundsbruk, Bergsåker, Västermalm, Sundsvall, Västernorrlands län

Före 02-tiden natten till tisdagen stjäls en bil i Sundsbruk utanför Sundsvall. Två okända gärningsmän ska ha tilltvingat sig en bil från en man. Ett tillhygge användes. Brottet rubriceras grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

I nära anslutning till bilstölden får polisen ytterligare ett samtal om att en bil, som stämmer överens med den stulna bilen, har kolliderat med en annan bil i Bergsåker. Polisen åker till platsen och hör bilisten, en anmälan upprättas gällande vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka. Det finns inga uppgifter om personskador.

Till sist, vid 02:27, larmas polisen om en bilbrand i Västermalm, Sundsvall. Det visar sig vara den tidigare stulna bilen som brinner. En anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand.

Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.