Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag sammanfattning

Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län

15:19 Sundsvall, Trafikolycka: Flera fordon är inblandade i en olycka. Polispatrull åker till platsen för att dirigera trafik och skriver en anmälan. Minst en person åker ambulans till sjukhus.

16.26 Sundsvall, tillgrepp av fortskaffningsmedel: Polisen får kännedom om att en personbil har blivit stulen. Polisen upprättar en anmälan.

17.56 Sundsvall, Trafikolycka: I samband med att patrull utreder en trafik olycka. Inträffar ytterliggare en olycka. Patrullen upprättar en polisanmälan trafikbrott.

18.18 Sundsvall, Trafikolycka: Två bilar kolliderar patrull åker till platsen och skriver en anmälan trafikbrott samt utfärdar ett ordningsföreläggande.

19.40 Sundsvall, Birsta, ringa stöld: Två underåriga personer ertappas av butikskontrollanter i en butik. Patrull skriver anmälan om ringa stöld.

20:07 Kramfors, misshandel: Flera personer bråkar i centrum, när patrull kommer till platsen är det lugnt.  Patrullen upprättar två stycken anmälningar om misshandel.

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra