Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Timrå, Örnsköldsvik, Bredsand, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Sammanfattning av kvällen i Västernorrland

Västernorrland, Timrå, Örnsköldsvik, Bredsand, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

15.17  Polisen får samtal om inbrott i en fastighet i Timrå. Polisen åker till platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott samt genomför en brottsplats undersökning.

15.24 Polisen får samtal om att några personer blivit hotad i ett samhälle utanför Örnsköldsvik. Polisen åker till addressen och griper en man född på 70-talet för grovt olagahot. Polisen har även hållit flera förhör samt genomfört en brottsplatsundersökning.

17:00 Polisen får samtal om bråk i bostad i bredsand Sundsvall. Polisen åker till platsen och upprättar en anmälan om misshandel, skadegörelse. Polisen har hållt ett antal förhör. Det finns en misstänkt utpekad.

Finns inga uppgifter om att målsägaren fått uppsöka sjukvård.

I övrigt har Polisen i Västernorrland haft tre ärenden som har tagit mycket tid i anspråk men överlämnats till sjukvården.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra