Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Granloholm, Härnösand, Stenstaden, Örnsköldsvik, Alnön, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Granloholm, Härnösand, Stenstaden, Örnsköldsvik, Alnön, Västernorrland, Västernorrlands län

00:09 Misshandel Sundsvall. Knapphändiga uppgifter. Man som ska ha slagit annan man i Granloholm.

00:26 Olaga hot Härnösand. Två män som inte är överens i centrala Härnösand. Patrull som kommer till platsen upprättar anmälan och motanmälan olaga hot.

00:49 Rattfylleri Sundsvall. Kvinna som stoppas i Stenstaden misstänks för rattfylleri. Kvinnan medtagen för provtagning och förhör.

01:39 Rattfylleri Sundsvall. Bil stoppas på väg 548. Föraren, en man, medtagen för provtagning och förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri. Senare görs husrannsakan i bil och bostad varvid narkotika påträffas. Anmälan narkotikabrott innehav.

02:02 Misshandel Örnsköldsvik. Två personer som ska ha blivit misshandlade. Patrull har varit på plats och hållit förhör och upprättat anmälan.

03:02 Rattfylleri Sundsvall. I samband med stopp och kontroll av fordon på södra Alnön uppstår misstanke om rattfylleri. Föraren, en man, medtagen för provtagning och förhör.

03:13 Skadegörelse Örnsköldsvik. Personer som vält en bil utanför en restaurang i Örnsköldsvik. Patrull upprättar anmälan skadegörelse.

06:51 Misshandel Sundsvall. Kvinna som enligt anmälaren misshandlar man i bostad i centrala Sundsvall. Polis till platsen för kontroll och eventuella utredningsåtgärder.

Därutöver har bland annat ett flertal personer omhändertagits enligt LOB och ett antal fordonskontroller genomförts utan anmärkning.

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra