Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Sundsvall, Bankgatan, Långsele, Sollefteå, Ljungaverk, Ånge, Strandgatan, Örnsköldsvik, Junsele, Inre Hamnen, Valhallavägen, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Följande finns att rapportera från natten.

Stenstan, Sundsvall, Bankgatan, Långsele, Sollefteå, Ljungaverk, Ånge, Strandgatan, Örnsköldsvik, Junsele, Inre Hamnen, Valhallavägen, Västernorrland, Västernorrlands län

Sammanfattning 00:00-06:00

00:08 Stenstan, Sundsvall: Man omhändertas enligt LOB efter Bankgatan.

00:17 Långsele, Sollefteå: Personbil stoppas som framförs för fort. Böter delas ut.

00:22 Ljungaverk, Ånge: Man omhändertas enligt LOB.

00:39 Strandgatan, Örnsköldsvik: Efter tips från allmänheten lyckas polis lokalisera en bil som framförs av en berusad man. Efter provtagning misstänks nu en man i 40-årsåldern för rattfylleri.

01:23 Junsele, Sundsvall: En anmälare hör av sig till polisen då denne tillsammans med ett antal andra personer uppmärksammat en man som misstänks ha stulit en bil. En ordningsvakt, som också fanns på platsen, försöker i samband med att den misstänkte personen försöker åka iväg att gripa denne. Då försöker den misstänkte att köra på ordningsvakten, som dock lyckas klara sig undan och i stället envarsgripa den misstänkte.

Polis skickas till platsen och den misstänkte mannen för följa med till polisstationen. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks nu för våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och försök till grov misshandel. Anmälan har upprättats.

01:27 Inre Hamnen, Sundsvall: Man omhändertagen enligt LOB.

01:40 Stenstan, Sundsvall: Efter ett bråk anmäler två män varandra för misshandel. Personerna är i 55-årsåldern och 20-årsåldern.

02:21 Stenstan, Sundsvall: Man omhändertagen enligt LOB.

02:22 Stenstan, Sundsvall: Larm går i butik. Polis skickas till platsen och ett inbrott kan konstateras. Efter brottsplatsundersökning har en anmälan upprättats.

02:30 Sollefteå: Anmälare hör av sig och uppger att någon hoppat på honom och slagit honom. En anmälan om misshandel har upprättats.

03:15 Örnsköldsvik, Valhallavägen: Polis får in samtal om ett pågående slagsmål mellan ett antal personer. När patrull kommer på plats finns en man kvar på platsen. En anmälan om misshandel upprättas och en man skjutsas av polis till sjukhus.

03:42 Inre Hamnen, Sundsvall: Man omhändertagen enligt LOB.

 

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra