Karta som med röd fyrkant ramar in Sollefteå, Stenstan, Brogatan, Östavall, Ånge, Kramfors, Sundsvall, Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Följande finns att rapportera från natten.

Sollefteå, Stenstan, Brogatan, Östavall, Ånge, Kramfors, Sundsvall, Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län

00:00-07:00

06:25 Sollefteå: När polis kommer till en krog/hotell uppmärksammas de på en person som har flertalet mobiltelefoner på sig. Mannen, som är i 20-årsåldern, grips misstänkt för att ha stulit telefoner och får följa med polis.

00:26 Stenstan, Brogatan: Personbilsförare bötfälls efter att ha framfört sin bil på otillåten vägbana.

00:42 Östavall, Ånge: Personbil i lindrigare trafikolycka. Mannen skjutsas av polis till Ånge. En trafikanmälan utan misstanke om brott upprättas.

01:21 Kramfors: Polis larmas om ett bråk på en adress där en man och en kvinna hamnat i ett bråk. En anmälan om misshandel samt en motanmälan upprättas.

01:36 Stenstan, Sundsvall: Polis larmas om en lindrig trafikolyckan där en personbil kört på en annan bakifrån. Föraren som kört på den andra bilisten misstänks för olovlig körning och en anmälan upprättas.

02:18 Stenstan, Sundsvall: Kvinna uppger att hon blivit ofredad av en man på en krog. Anmälan upprättas efter förhör.

02:19 Örnsköldsvik: Polis larmas om en gäst på en krog som varit stökig. Mannen omhändertas enligt LOB och en anmälan om misshandel upprättas.

03:28 Polis stoppar personbil och föraren saknar körkort. En anmälan om olovlig körning upprättas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra