Karta som med röd fyrkant ramar in Nacksta, Landsvägsallén, Sundsvall, Sörberge, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Nacksta, Landsvägsallén, Sundsvall, Sörberge, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:21 Olovlig körning, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Nacksta. Föraren, en man, saknar behörighet för att köra bil och patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

22:41 Trafikolycka, Sundsvall
SOS får samtal om en personbil och a-traktor som kolliderat på Landsvägsallén i Sundsvall. Föraren av a-traktorn förs till sjukhus för vård med, enligt sjukvården, lindriga skador. A-traktorn tagen i beslag för en teknisk undersökning. Föraren av personbilen, en man, misstänks för vårdslöshet i trafik och körkortet omhändertaget. Bilen bärgas från platsen.

00:24 Olovlig körning, Sundsvall
Polisen får samtal om en bilist som står på E4 i höjd med Maj. Föraren, en man, upplevs förvirrad och förs till sjukvård. Mannen har återkallat körkort och patrullen upprättar en anmälan om grov olovlig körning.

Under natten har polisen även fått samtal om en björn som sett i Sörberge. Björnen sågs även under måndagen. Eftersöksjägare är i området för att försöka spåra björnen. Polisen tar också kontakt med länsstyrelsen för dialog om vidare hantering. 

Mest läst av andra