Karta som med röd fyrkant ramar in Sollefteå, Långsele, Sundsvall, Kungsgatan, Stenstan, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Sollefteå, Långsele, Sundsvall, Kungsgatan, Stenstan, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:06 Misshandel, Sollefteå: Polispatrull beordras till Långsele med anledning av ett slagsmål där en man uppges vara skadad. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. Mannen klagar på magsmärta och förs med ambulans till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel.

00:08 Narkotikabrott, Sundsvall: När polispatrull stoppar och ska kontrollera en bil springer en man från bilen till en lägenhet. Polis springer efter och kan gripa mannen. I lägenheten påträffas misstänkt narkotika. Mannen anhålls senare av åklagare och förhör ska hållas under dagen.

01:28 Trafikbrott, Sollefteå: Bilförare på Kungsgatan får ordningsbot för felaktig belysning.

02:40 Narkotikabrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en krog i Stenstan med anledning av att en man misstänks vara påverkad av narkotika. Patrullen gör beslag av misstänkt narkotika, håller förhör och upprättar en anmälan gällande narkotikabrott, innehav.

03:18 Narkotikabrott, Sundsvall: Polisen får samtal från en krog där en man bråkat. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott och en anmälan upprättas av patrull.

Mest läst av andra