Karta som med röd fyrkant ramar in Inre Hamn, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Grätnäs, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Inre Hamn, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Grätnäs, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:16 Övrigt, Sundsvall
Polis kallas till ett parkeringshus i Inre hamn i Sundsvall med anledning av samtal om att det befinner sig mycket folk där och det ska sladdas med fordon. Polis utför två flygande inspektioner och avvisar ett antal personer och fordon från platsen.

00:39 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polis kontrollerar en person på en bensinstation i Örnsköldsvik. Personen misstänks för ringa narkotikabrott, innehav, och en anmälan ska upprättas.

03:46 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Härnösand. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks vara påverkad. Provtagning utförs och mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälan gällande grovt rattfylleri ska upprättas.

05:53 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polis kallas till en trafikolycka på väg 335, väster om Grätnäs. Det finns inga uppgifter om personskador. En personbil har körts in i en stillastående traktor. Förhör hålls och en anmälan om trafikolycka ska upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra